La carta

Can Barris és sinònim de cargols, però entre les seves especialitats també hi trobem el cabrit i la vedella amb bolets

Altres plats destacats són l'espatlla de xai, els peus de porc guisats i a la brasa, servits amb una excel·lent salsa d'elaboració pròpia, i unes verdures i amanides de primera qualitat.

 

El nostre preu mitjà per persona és de 35 €

  • Cargols
    • Llauna de 60 cargols
    • Llauna de 100 cargols
    • Llauna de 150 cargols
    • Llauna de 200 cargols
  • Carns a la Brasa
    • Xai lletó, d´ovella ripollesa " Pauet de Jafre "
    • Filet de vedella amb guarniment
    • Entrecot de vedella amb guarniment
    • Entrecot de Bou Black Angus
    • Bistec d'entrecot amb guarniment
    • Ploma de Llom Ibèrica
    • Costelles de Cabrit arrebossades
    • Espatlla de Cabrit amb guarniment
    • Pollastre amb guarniment
    • Conill amb guarniment
    • Graellada de carn
    • 2 guatlles amb all i julivert
    • Botifarra amb mongetes d'esclovellar del ganxet
    • Botifarra amb guarniment
    • Ploma Ibérica amb Guarniment
  • Peix
    • Calamars romana o andalusa
    • Calamars a la planxa
    • Sèpia a la planxa
    • Sonsos fregits
    • Xiripons fregits
    • Llenguado a la planxa
    • Cua de rap a la planxa
    • Bacallà estil xef
    • Gambetes saltejades
  • Entrants calents
    • Escalopins de fetge d´ànec a la planxa
    • Cassoleta de ceps amb foi i ou
    • Canelons
    • Croquetes de pollastre
    • Sopa amb mandonguilles
    • Torrada amb anxoves i pebrot
    • Gírgoles fregides amb all i julivert
    • Ous ferrats amb patates
    • Truita Francesa
    • Truita Patates
    • Truita Patata i Ceba
  • Plats per als més menuts
    • Arròs a la cubana ( arròs,ou ferrat i tomàquet )
    • Macarrons Bolonyesa
    • Llibrets de llom amb formatges i pernil amb patates
    • Filet de lluç arrebossat
  • Plats per celíacs
    • Pa
    • Macarrons
    • Canelons
    • Croquetes de pollastre
    • Nuguets de pollastre
  • Entrants freds
    • Amanida de Bolets i Gambes
    • Amanida de formatge de cabra
    • Amanida verda
    • Amanida catalana
    • Amanida de Bonítol
    • Entremesos Barris
    • Medalló de Foie (Micuit ) amb festucs i oli de fruits secs
    • Escalivada
    • Esqueixada
    • Puntes d´espàrrecs blancs amb pernil de glà
    • Espàrrecs verds amb vinagreta
    • Embotits de la casa
    • Embotits Ibèrics
    • Carpaccio de Bou amb parmesà
    • Carpaccio de peus i morro de porc
    • Pernil Ibèric de glà D.O. Huelva
    • Pernil serrà
    • Meló amb pernil ibèric
    • Bacallà macerat amb oli
    • Anxova extra de l´Escala
  • Guisats, planxa i salses
    • Filet de vedella al pebre negre
    • Filet de Vedella de Roquefort
    • Entrecot al Pebre Negre
    • Entrecot al Pebre Verd
    • Entrecot al Roquefort
    • Botifarra de Perol amb tres granes (mongeta, fesol, cigrons)
    • Magret d'ànec
    • Galta de Porc
    • Cuixa d'ànec confitat 5 aglans
    • Vedella amb bolets
    • Peus de porc guisats
    • Peus de porc planxa
  • Recomanem
    • Carpaccio de Magret D´anec Fumat amb encenalls de foie i sardina fumada
    • Xató
    • Carpaccio de pop amb fons de puré de patata
    • Croquetes de Bacallà
    • Parmantier trufat amb LLamàntol i verdures
    • Bacallà amb fons d´hummus
    • Canelons de Magret i Foie amb compota de poma
    • Garrí al Forn
    • Botifarra de Calçots
    • Botifarra de Foie

TOTS ELS PREUS INCLOUEN EL 10 % D’IVA

  • Gluten
  • Crustacis
  • Ous
  • Peix
  • Cacauets
  • Soja
  • Làctics
  • Fruits secs
  • Api
  • Mostassa
  • Llavors de sèsam
  • Diòxid de sofre i sulfits
  • Mol·luscs
  • Tramussos


Per emportar

Si ho preferiu també podeu encarregar-nos qualsevol plat de la carta i venir-lo a buscar per disfrutar-lo a casa vostra. 

EL CELLER

Can Barris ofereix un ambient càlid i acollidor, una extensa carta de cuina catalana, postres artesanes i un celler amb més de 300 referències

^
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR