El nostre restaurant està situat a Campllong, una petita població molt propera a Girona

Can Barris està ubicat en un entorn rural atractiu i tranquil però molt ben comunicat; a prop de l’Aeroport Girona - Costa Brava, a 10 quilòmetres de la ciutat de Girona i a 25 de la Costa Brava.

 

El restaurant de Campllong disposa de quatre menjadors interiors i d'una àmplia terrassa per als mesos d'estiu

La terrassa té accés directe a la zona de jocs infantils, un espai totalment protegit on els nens poden jugar amb seguretat.

google 360
 

Jordi Barris representa la tercera generació al capdavant de la cuina del restaurant després d'agafar el relleu dels seus pares, Joan Barris i Maria Cufí

El cap de cuina, juntament amb el seu equip, és el responsable de l’elaboració dels plats que han fet popular l’establiment.

 

Josep Barris i la seva esposa, Nita Solench, van obrir aquest popular restaurant el 1949

L’art de l’àvia Nita en l’elaboració de platillos de l’època i, molt particularment, l'especialització en cargols a la llauna i peus de porc guisats van comportar un èxit immediat que s’ha perllongat fins avui. El prestigi de l’establiment es va consolidar amb la segona generació al capdavant del restaurant. Joan Barris Solench i la seva esposa, Maria Cufí Porta, van continuar la tasca dels fundadors i van convertir els cargols a la llauna en el plat estrella de la casa.